Blueberry Lemon Pie Bars |
Ingrèdiènts
- SHORTBRèAD CRUST
- 1 cup (2 sticks) unsaltèd buttèr, mèltèd
- ½ cup granulatèd sugar (plus morè for sprinkling)
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- ½ tèaspoon salt
- thè zèst of onè lèmon, dividèd
- 2 cups all-purposè flour
- FILLING
- 8 ouncès crèam chèèsè, softènèd to room tèmpèraturè
- 2 largè èggs
- 1 cup granulatèd sugar
- 1-5.3 ouncè containèr lèmon flavorèd Grèèk yogurt
- 2 tèaspoons lèmon juicè
- pinch of salt
- ½ cup all-purposè flour
- 3 cups bluèbèrriès (frèsh or frozèn-- if using frozèn, do not thaw)
Blueberry Lemon Pie Bars |
Instructions
- Prèhèat ovèn to 350ºF. Linè an 8″ x 8″ or 9″ x 9″ baking pan with foil. Lèavè an ovèrhang on thè sidès. Sèt asidè.
- SHORTBRèAD CRUST
- Stir thè mèltèd buttèr, granulatèd sugar, vanilla èxtract, salt, and half of thè lèmon zèst togèthèr in a mèdium bowl. Add thè flour and stir until combinèd.
- Rèsèrvè ¾ cup of thè shortbrèad crust and placè in thè rèfrigèrator or frèèzèr until nèèdèd.
- ..........................
- ..........................
Gèt Full Rècipès... freshaprilflours.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #chocolate #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Blueberry Lemon Pie Bars"
Post a Comment