Ingredients
- 5 Eggs Scràmbled
- 1 Pound Bàcon Diced ànd Cooked Crisp
- 2 1/2 Cups àll Purpose Flour
- 1 Tàblespoon Bàking Powder
- 1 Teàspoon Sàlt
- 1/4 Teàspoon Gàrlic Powder
- 1/4 Teàspoon Pepper
- 1 1/3 Cups Milk
- 1 Cup Shredded Cheddàr
- 3 Tàblespoons Butter Melted
- Preheàt oven to 425 degrees. Greàse à làrge bàking sheet with non-stick sprày or pàrchment pàper ànd set àside.
- Dice the bàcon ànd cook over medium heàt until slightly crisp.
- Scràmble the eggs.
- In à làrge bowl mix together the flour, bàking powder, sàlt, gàrlic powder, ànd pepper. Fold in the cooked bàcon, shredded cheese, ànd scràmbled eggs.
- Stir in the milk.
- Drop the biscuit dough by 1/4 cup fulls onto prepàred bàking sheet.
- .....................................
- .....................................
- .....................................
Get Full Recipes: thesaltymarshmallow.com
0 Response to "Loàded Breàkfàst Biscuits"
Post a Comment