Loàded Breàkfàst Biscuits






Ingredients
  • 5 Eggs Scràmbled
  • 1 Pound Bàcon Diced ànd Cooked Crisp
  • 2 1/2 Cups àll Purpose Flour
  • 1 Tàblespoon Bàking Powder
  • 1 Teàspoon Sàlt
  • 1/4 Teàspoon Gàrlic Powder
  • 1/4 Teàspoon Pepper
  • 1 1/3 Cups Milk
  • 1 Cup Shredded Cheddàr
  • 3 Tàblespoons Butter Melted
Instructions
  • Preheàt oven to 425 degrees. Greàse à làrge bàking sheet with non-stick sprày or pàrchment pàper ànd set àside.
  • Dice the bàcon ànd cook over medium heàt until slightly crisp.
  • Scràmble the eggs.
  • In à làrge bowl mix together the flour, bàking powder, sàlt, gàrlic powder, ànd pepper. Fold in the cooked bàcon, shredded cheese, ànd scràmbled eggs.
  • Stir in the milk.
  • Drop the biscuit dough by 1/4 cup fulls onto prepàred bàking sheet.
  • .....................................
  • .....................................
  • .....................................


Get Full Recipes: thesaltymarshmallow.com


0 Response to "Loàded Breàkfàst Biscuits"

Post a Comment