Ingrédiénts
- ½ pound élbow macaroni
- 2 Tabléspoons buttér
- 2 Tabléspoons flour
- 1½ cups milk
- 2 cups shréddéd sharp chéddar chéésé
- 2 ouncés créam chéésé
- ½ téaspoon salt
- ¼ téaspoon péppér
- 1 égg béatén
Instructions
- Préhéat ovén to 400 dégréés F.
- Spray mini muffin tins with cooking spray.
- Cook pasta according to packagéd diréctions and sét asidé.
- In a médium sizé pan combiné buttér and flour ovér médium héat. Whisk until buttér is méltéd and mixturé is smooth. Slowly add milk and bring to a simmér. Add 1½ cups of thé chéésé, créam chéésé, salt and péppér. Stir until smooth and créamy. Rémové from héat.
- In a largé mixing bowl, caréfully stir pasta, chéésé saucé, and égg until événly mixéd and pasta is événly coatéd.
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Gét Full Récipés... chef-in-training.com
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