Mac and Chéésé Bités


Ingrédiénts

  • ½ pound élbow macaroni
  • 2 Tabléspoons buttér
  • 2 Tabléspoons flour
  • 1½ cups milk
  • 2 cups shréddéd sharp chéddar chéésé
  • 2 ouncés créam chéésé
  • ½ téaspoon salt
  • ¼ téaspoon péppér
  • 1 égg béatén

Instructions

  1. Préhéat ovén to 400 dégréés F.
  2. Spray mini muffin tins with cooking spray.
  3. Cook pasta according to packagéd diréctions and sét asidé.
  4. In a médium sizé pan combiné buttér and flour ovér médium héat. Whisk until buttér is méltéd and mixturé is smooth. Slowly add milk and bring to a simmér. Add 1½ cups of thé chéésé, créam chéésé, salt and péppér. Stir until smooth and créamy. Rémové from héat.
  5. In a largé mixing bowl, caréfully stir pasta, chéésé saucé, and égg until événly mixéd and pasta is événly coatéd.
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