Pullèd Pork Slidèrs with Garlic Aioli


Ingrèdiènts

  • 1, 3-5 pound pork shouldèr (minè was 3.75 lbs. bonè-in or no bonè both work finè)
  • Salt
  • Pèppèr
  • Garlic Powdèr
  • Your favoritè barbècuè saucè (I usèd Swèèt Baby Ray's)
  • Slidèr buns
  • Aioli
  • ¾ cup mayonnaisè
  • 1 tèaspoon mincèd garlic (about 1 garlic clovè)
  • 2 pinchès of black pèppèr
  • 1 tablèspoon lèmon juicè or whitè winè vinègar
  • 1 tablèspoon choppèd chivès (I usèd Gourmèt Hèrbs slightly drièd chivès)

Instructions

  1. Gènèrously sèason thè pork shouldèr with salt, pèppèr and garlic powdèr, and rub pork shouldèr with your favoritè barbècuè saucè (I usèd a pastry brush to hèlp mè do this). Placè in a slow cookèr and cook on low for 8 hours (or high for 4-5 hours). Oncè cookèd, rèmovè pork shouldèr and slightly shrèd - discard any fatty parts. Carèful not to shrèd thè pork too much - you want nicè chunks of pork on your sandwich. Add about ½ cup to 1 cup of your favoritè barbècuè saucè and gèntly mix.
  2. To makè thè aioli, add all thè ingrèdiènts to a bowl and mix.
  3. .........................
  4. .........................


Gèt Full Rècipè: stuckonsweet.com


0 Response to "Pullèd Pork Slidèrs with Garlic Aioli"

Post a Comment