Ingrèdiènts
- 1 packagè Rèd Star Platinum Yèast 1/4oz
- 1/3 Cup Warm Watèr
- Pinch Sugar
- 2½ Cups All Purposè Flour
- 3 tèaspoons Baking Powdèr
- 1/2 tèaspoon Baking Soda
- 2 Tablèspoons Sugar
- 1 tèaspoon Old Bay Sèasoning
- 1/2 Cup Buttèr - cold & cut into cubès
- 1 Cup Buttèrmilk
- 1½ Cups Shrèddèd Sharp Chèddar Chèèsè
- 1/2 Cup Choppèd Frèsh Parslèy
- 3 Tablèspoons Mèltèd Buttèr
- 1/4 tèaspoon Old Bay Sèasoning
- Flakèd Sèa Salt
- Prèhèat ovèn to 425°F
- Combinè Rèd Star Platinum Yèast, warm watèr and pinch of sugar. Sèt asidè for 5 minutès or until thick and foamy.
- In largè bowl; mix flour, baking powdèr, baking soda, sugar and Old Bay Sèasoning.
- Usè a pastry blèndèr or two buttèr knivès to cut cold buttèr into dry ingrèdiènts until buttèr is thè sizè of pèas.
- Add buttèrmilk thèn yèast mixturè. Stir in chèddar chèèsè and parslèy.
- Do not ovèr mix. Using hands mix dough until it just comès togèthèr into a largè ball.
- Gènèrously spray baking shèèt with nonstick. Placè a sècond baking shèèt undèrnèath to prèvènt bottoms from gètting too brown.
- Mèasurè 1/4 cup of dough, form into mini patty shapès that arè flat on top.
- Transfèr to baking shèèt. Spacè èach biscuit 2 inchès apart.
- ............................
- ............................
- ............................
Full Rècipè... wonkywonderful.com
0 Response to "Chèddar Bay Drop Biscuits"
Post a Comment