Chèddar Bay Drop Biscuits


Ingrèdiènts
  • 1 packagè Rèd Star Platinum Yèast 1/4oz
  • 1/3 Cup Warm Watèr
  • Pinch Sugar
  • 2½ Cups All Purposè Flour
  • 3 tèaspoons Baking Powdèr
  • 1/2 tèaspoon Baking Soda
  • 2 Tablèspoons Sugar
  • 1 tèaspoon Old Bay Sèasoning
  • 1/2 Cup Buttèr - cold & cut into cubès
  • 1 Cup Buttèrmilk
  • 1½ Cups Shrèddèd Sharp Chèddar Chèèsè
  • 1/2 Cup Choppèd Frèsh Parslèy
  • 3 Tablèspoons Mèltèd Buttèr
  • 1/4 tèaspoon Old Bay Sèasoning
  • Flakèd Sèa Salt
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 425°F
  2. Combinè Rèd Star Platinum Yèast, warm watèr and pinch of sugar. Sèt asidè for 5 minutès or until thick and foamy.
  3. In largè bowl; mix flour, baking powdèr, baking soda, sugar and Old Bay Sèasoning.
  4. Usè a pastry blèndèr or two buttèr knivès to cut cold buttèr into dry ingrèdiènts until buttèr is thè sizè of pèas.
  5. Add buttèrmilk thèn yèast mixturè. Stir in chèddar chèèsè and parslèy.
  6. Do not ovèr mix. Using hands mix dough until it just comès togèthèr into a largè ball.
  7. Gènèrously spray baking shèèt with nonstick. Placè a sècond baking shèèt undèrnèath to prèvènt bottoms from gètting too brown.
  8. Mèasurè 1/4 cup of dough, form into mini patty shapès that arè flat on top.
  9. Transfèr to baking shèèt. Spacè èach biscuit 2 inchès apart.
  10. ............................
  11. ............................
  12. ............................


Full Rècipè... wonkywonderful.com

0 Response to "Chèddar Bay Drop Biscuits"

Post a Comment