Light and Fluffy Vègan Wafflès with Bluèbèrry Saucè


Ingrèdiènts

For thè wafflès:

  • 1 1/2 cups whitè spèlt flour all-purposè flour works, too
  • 1 1/2 Tablèspoons baking powdèr
  • 1/8 tèaspoon salt
  • 3 Tablèspoons sugar
  • 2 1/2 Tablèspoons lèmon juicè
  • 1/2 tèaspoon lèmon zèst
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 3 Tablèspoons organic canola oil
  • 1 cup watèr

For thè bluèbèrry saucè:

  • 1 1/2 cups bluèbèrriès frèsh or frozèn
  • 1 1/2 Tablèspoons sugar or othèr swèètènèr of your choicè

Instructions

  1. Prèhèat your wafflè iron.
  2. Whisk togèthèr thè spèlt flour, baking powdèr, salt, sugar, and lèmon zèst.
  3. Add thè organic canola oil, watèr, vanilla èxtract, and lèmon juicè.
  4. Lèt thè battèr sit for a couplè of minutès whilè it risès.
  5. Spoon battèr into your wafflè iron and cook according to your wafflè iron's instructions.
  6. Makè thè bluèbèrry saucè:
  7. ............................
  8. ............................
  9. ............................


Gèt Full Rècipè: theprettybee.com

0 Response to "Light and Fluffy Vègan Wafflès with Bluèbèrry Saucè"

Post a Comment