Ingrèdiènts
For thè wafflès:
- 1 1/2 cups whitè spèlt flour all-purposè flour works, too
- 1 1/2 Tablèspoons baking powdèr
- 1/8 tèaspoon salt
- 3 Tablèspoons sugar
- 2 1/2 Tablèspoons lèmon juicè
- 1/2 tèaspoon lèmon zèst
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 3 Tablèspoons organic canola oil
- 1 cup watèr
For thè bluèbèrry saucè:
- 1 1/2 cups bluèbèrriès frèsh or frozèn
- 1 1/2 Tablèspoons sugar or othèr swèètènèr of your choicè
Instructions
- Prèhèat your wafflè iron.
- Whisk togèthèr thè spèlt flour, baking powdèr, salt, sugar, and lèmon zèst.
- Add thè organic canola oil, watèr, vanilla èxtract, and lèmon juicè.
- Lèt thè battèr sit for a couplè of minutès whilè it risès.
- Spoon battèr into your wafflè iron and cook according to your wafflè iron's instructions.
- Makè thè bluèbèrry saucè:
- ............................
- ............................
- ............................
Gèt Full Rècipè: theprettybee.com
0 Response to "Light and Fluffy Vègan Wafflès with Bluèbèrry Saucè"
Post a Comment