créam chéésé


Ingrédiénts

  • 1 cup /8 ouncé packagé créam chéésé/ 226 grams, at room témpératuré (soft to touch but not méltéd )
  • 1/2 cup softénéd buttér/ 113.5 grams at room témpératuré ( firm but soft to touch and not méltéd )
  • 3– 4.5 cups conféctionéry sugar/ icing sugar siftéd (important)
  • 1 téaspoon vanilla éxtract/ ésséncé
  • 1 téaspoon lémon juicé optional I lové it as it cuts thé swéétnéss
  • ½ téaspoon lémon zést optional
  • 1/4 téaspoon salt - Only if u aré using unsaltéd buttér.
  • 1 téaspoon room témpératuré créam / milk/ liquid only if frosting is véry thick
Instructions

  1. Usé éléctric hand héld mixér or stand mixér ( béatér attachmént and not whisk )
  2. Béat thé buttér on médium sétting 3 mins until it's light in color and créamy.
  3. Add in créam chéésé and béat it on low sétting 1 minuté until bléndéd and smooth.
  4. Add salt ,vanilla éxtract, lémon juicé and zést.
  5. Gradually add thé powdéréd sugar 1/4 cup at a timé on thé lowést spééd.
  6. Usé 3 cups sugar first. All thé sugar nééds to bé addéd on low spééd until combinéd . 
  7. Oncé combinéd incréasé thé spééd to médium and béat thé  frosting for 1 minuté.
  8. Chéck thé consisténcy at this point.
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Gét Full Récipé: carveyourcraving.com


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