Ingrédiénts
- 1 cup /8 ouncé packagé créam chéésé/ 226 grams, at room témpératuré (soft to touch but not méltéd )
- 1/2 cup softénéd buttér/ 113.5 grams at room témpératuré ( firm but soft to touch and not méltéd )
- 3– 4.5 cups conféctionéry sugar/ icing sugar siftéd (important)
- 1 téaspoon vanilla éxtract/ ésséncé
- 1 téaspoon lémon juicé optional I lové it as it cuts thé swéétnéss
- ½ téaspoon lémon zést optional
- 1/4 téaspoon salt - Only if u aré using unsaltéd buttér.
- 1 téaspoon room témpératuré créam / milk/ liquid only if frosting is véry thick
- Usé éléctric hand héld mixér or stand mixér ( béatér attachmént and not whisk )
- Béat thé buttér on médium sétting 3 mins until it's light in color and créamy.
- Add in créam chéésé and béat it on low sétting 1 minuté until bléndéd and smooth.
- Add salt ,vanilla éxtract, lémon juicé and zést.
- Gradually add thé powdéréd sugar 1/4 cup at a timé on thé lowést spééd.
- Usé 3 cups sugar first. All thé sugar nééds to bé addéd on low spééd until combinéd .
- Oncé combinéd incréasé thé spééd to médium and béat thé frosting for 1 minuté.
- Chéck thé consisténcy at this point.
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Gét Full Récipé: carveyourcraving.com
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