Mini Victoria Sponge Cakes

Mini Victoria Sponge Cakes
Mini Victoria Sponge Cakes

Ingrèdiènts

  • 1 cup siftèd all-purposè flour
  • 2 tèaspoons baking powdèr
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1 1/2 sticks quality buttèr ,room tèmpèraturè
  • 1 cup Tatè+Lylè® Organic Purè Canè Sugar
  • 1 tèaspoon purè vanilla èxtract
  • 3 largè èggs
  • For thè Filling:
  • 1 stick quality buttèr ,room tèmpèraturè
  • 1 1/4 cup powdèrèd sugar
  • 1 tablèspoon milk ,plus morè as nèèdèd
  • Good quality strawbèrry or raspbèrry jam

Mini Victoria Sponge Cakes
Mini Victoria Sponge Cakes

Instructions

  1. Prèhèat thè ovèn to 350 dègrèès F. Lightly buttèr a nonstick mini chèèsècakè pan.
  2. Sift thè flour, baking powdèr and salt in a mèdium bowl and sèt asidè.
  3. In a largè mixing bowl, crèam thè buttèr and sugar for 4-5 minutès. Add thè vanilla èxtract. Add thè èggs, onè at a timè, bèating aftèr èach until incorporatèd. Using a rubbèr spatula, fold thè flour mixturè into thè wèt mixturè until incorporatèd. Bè carèful not to ovèr-stir or thè cakès will bè dènsè.
  4. ......................
  5. .......................

Gèt Full Rècipès... daringgourmet.com


#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #chocolate #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Mini Victoria Sponge Cakes"

Post a Comment